AMV Cursus Muziek in Amersfoort Vathorst en Nieuwland

De cursus Basis Muziek, voorheen Algemene Muzikale Vorming (AMV), is dé basiscursus voor kinderen uit groep 3 t/m 5 van de basisschool. AMV cursus muziek in Amersfoort. 

De cursus is opgedeeld in 3 blokjes van 12 lessen. Elk blokje heeft een andere invalshoek, de basis van muziek komt in elk blok aan bod en wordt iedere keer uitgebreid. Inschrijven kan per blok, maar de blokken vormen samen een geheel. Net als bij de instrumentale lessen krijg je ook wat opdrachten mee om thuis te oefenen. Elk deel wordt afgesloten met een klein concert.

AMV cursus muziek in Amersfoort BASIS ZINGEN

Wist je dat iedereen een instrument heeft? Juist ja; je stem! Je gaat veel zingen, zelfs meerstemmig!
Zo leer je stap voor stap over toonhoogte, melodie en zelfs wat harmonie.
Gedurende deze 12 lessen worden enkele strijk- en slaginstrumenten gedemonstreerd en natuurlijk mag je deze ook uitproberen!

BASIS UKELELE

Popel jij om een snaarinstrument te bespelen?
In deze 12 lessen krijg je een ukelele in bruikleen mee naar huis.
Spelenderwijs wordt jouw melodisch en ritmisch inzicht steeds groter!
Ook wordt de gitaar gedemonstreerd en een ander instrument met snaren, wat je misschien niet direct had verwacht: de piano!

Startdata en lestijden van ‘Basis Ukelele”

BASIS BLOKFLUIT

Een blaasinstrument mag natuurlijk niet ontbreken! In deze 12 lessen krijg je een blokfluit in bruikleen mee. Verder komen o.a. de dwarsfluit, klarinet, saxofoon en trompet langs. Je zult ontdekken dat er een groot verschil in manier van bespelen is!

Informatie:

Tarief:  97,- per deelnemer

Lesdagen: Dinsdag en Woensdag

Lestijden: 

Locaties: