arrow_drop_up arrow_drop_down

Elektrisch Gitaarles in Amersfoort

Wil jij elektrisch gitaar leren spelen?

Groot gelijk! De elektrische gitaar is een stoer en ritmisch instrument dat al vele harten heeft doen smelten. Elektrisch gitaar leren spelen is echter niet iets dat je zomaar doet. Daar ben je misschien al wel achter, of je bent je nog aan het oriënteren of je überhaupt elektrisch gitaar wil leren spelen.

Wij kunnen je alvast vertellen:wacht niet langer!

(Elektrisch) Gitaar leren spelen is een vaardigheid waar je jouw hele leven lang enorm veel plezier van kunt hebben. Of je dit nu hobbymatig doet of echt in een band speelt: elektrisch gitaarspelen is simpelweg cool.


Wil jij Elektrisch Gitaarles in Amersfoort?


Geef je dan snel op voor gitaarles op één van onze locaties.


Jouw favoriete nummers spelen
op een Elektrisch Gitaar

Bij Muziekonderwijs Middel Nederland in Amersfoort vinden we het belangrijk dat je jouw favoriete nummer kunt leren spelen.
Dat is niet alleen een goede motivatie voor jou, maar ook voor ons.
We helpen je graag om het niveau te bereiken waar je naar streeft. Of je nu pop, rock, blues, jazz of metal wil leren spelen!

Wanneer je een beginner bent, dan starten we veelal bij de basis.
Denk bijvoorbeeld aan de techniek, grip, akkoorden en meer. Maar zelfs bij de basis werken we aan de hand van jouw favoriete liedjes.
Ook dagen we je uit om nieuwe muziekstijlen te proberen waar je misschien nog nooit aan hebt gedacht.

Gevorderden kunnen bij onze gitaardocenten terecht om verder de verdieping op te zoeken. Zoals inspiratie opdoen voor solo’s, maar bijvoorbeeld ook strumming of directional pickin’.

Wil je eerst Kennismaken?

Meld je dan aan voor een Proefles!

Dit kan online en fysiek.

Elektrisch Gitaar Leren Spelen Tips

Hoewel we sterk aanraden om wel écht lessen te nemen (hier leer je uiteindelijk het meest van) zijn er natuurlijk wel een aantal punten die we je alvast mee kunnen geven. Als je zelf gaat oefenen op elektrisch gitaar, dan kan het bijzonder lonend zijn om opnames te maken van je eigen spel.  Dat lijkt in het begin misschien vreemd, maar probeer het te zien als een studie van je eigen werk. Door je eigen spel te beluisteren, vind je de punten waar jij je op kan verbeteren. En dat werkt goed.

Een tweede tip is om (beter vroeg dan laat) gitaarakkoorden te bestuderen en te oefenen. En nee: niet terwijl je nummers leert spelen, maar écht alleen de akkoorden spelen. Muscle memory is een belangrijke component van elektrisch gitaar leren spelen, dus begin hiermee!


Docenten

Remo Kuhmann

hartelijk, rustig, betrokken