Gitaarles in Amersfoort

Zoek je gitaarles in Amersfoort? De akoestische gitaar is al vele jaren een van de meest populaire instrumenten om te leren spelen.
Daar zijn diverse redenen voor. De gitaar is een instrument met (heel) veel kanten.
Romantisch, stoer, old school, klassiek, rebels, zachtaardig; je kan er alle kanten mee op.
Daarnaast is het ook nog eens laagdrempeliger om te beginnen met een akoestisch gitaar, omdat je hier geen versterkers of andere tools voor nodig hebt.

Een akoestisch gitaar kun je ook heel eenvoudig meenemen. Bijvoorbeeld naar verjaardagen of partijen, of naar het strand (of een andere locatie). Bovendien zal je partner of huisgenoot blij zijn dat je niet voor een elektrisch gitaar of drumstel hebt gekozen als nieuwe hobby!

Wil jij Akoestische Gitaarles in Amersfoort?

Geef je dan snel op voor gitaarles op één van onze locaties.

Gitaarles in Amersfoort Centrum -> Snouckaertlaan 64-66

Gitaarles in Vathorst -> Blokzijlpark 79A

Gitaarles in Amersfoort Vathorst -> Caraiben 6 

Gitaarlessen in Vathorst -> Zwartsluiskade 2

Gitaarles in Nieuwland -> Jutterpeergaarde 2 

Gitaarlessen in Nieuwland -> Basischool De Border

Akoestisch gitaar leren spelen met weinig tijd

Goed akoestisch gitaar leren spelen kan bijna iedereen. Het is echter een kwestie van geduld. En laat dat nu net iets zijn waar de meeste mensen niet over beschikken. De meesten die een poging wagen en een paar akkoorden leren, gooien de handdoek ook snel weer in de ring. Veel voorkomende excuses zijn een gebrek aan tijd, pijn aan de vingers (meestal vanwege het grijpen en drukken op de snaren) of simpelweg opgeven omdat het niet snel genoeg lukt. En dat is jammer, want ook jij kan (akoestisch) gitaar leren spelen!

Gitaarles in Amersfoort bij Muziekschool Amersfoort

Bij Muziekschool Amersfoort  hebben we meerdere gitaardocenten die zeer bedreven zijn in het doorgeven van hun vaardigheden. Van hen kun je veel leren over gitaarspelen, akkoorden lezen en spelen, stemmen en meer. Vanzelfsprekend wil je zo snel mogelijk naar het punt toe dat je nieuwe nummers kunt spelen op jouw gitaar. Oefening baart echter kunst en geduld is een schone zaak. Daarom raden wij over het algemeen aan om eerst goed aan de techniek en het gehoor te werken. Daar ga je écht profijt van hebben wanneer je eenmaal zelf nummers kunt spelen.

Natuurlijk houden wij tijdens jouw akoestische gitaarlessen rekening met jouw favoriete muzieksmaak.

Dat vinden we enorm belangrijk; dat is per slot van rekening hetgeen waardoor je wil leren spelen!

Gitaarles in Amersfoort
Gitaarles in Amersfoort
Gitaarles in Amersfoort
Gitaarles in Amersfoort