Muziekonderwijs Midden Nederland

Muziekschool in Amersfoort
Vathorst en Nieuwland

Lesvormen

Muziekonderwijs Midden Nederland biedt diverse lesvormen aan, afhankelijk van uw wensen. Staat de juiste er niet bij? Uiteraard bieden wij ook een lesvorm op maat!

Instrumentale Oriëntatie:

Weet je nog niet welk instrument je het leukst vindt? Dan is deze cursus speciaal voor jou. Kies een aantal instrumenten, of zang, en volg drie lessen van 20 minuten per gemaakte keuze.
Wil je maar één instrument? Ook dat kan!

10 lessen pakket 20 minuten

Een mooie keuze als kennismakingslessen!
Ook geschikt voor leerlingen die zich niet voor langere tijd willen vastleggen. De lesfrequentie gaat in overleg met de docent(e). Voor beginnende leerlingen raden we aan om wekelijks op les te komen.
Het pakket is een vol kalenderjaar geldig. Een afgesproken les is tot 24 uur van te voren kosteloos af te zeggen.

10 lessen pakket 30 minuten (vh. knipkaart)

Geschikt voor gevorderde leerlingen of leerlingen die zich niet voor langere tijd willen vastleggen.
Voor volwassenen met een drukke baan en weinig tijd is dit de ideale lesvorm.
Eens in de twee weken of per keer afspreken? Dit is onze meest flexibele keuze!
Liever een langere lesduur? Vraag naar de mogelijkheden.
Ook dit pakket is een kalenderjaar geldig.Een afgesproken les is tot 24 uur van te voren kosteloos af te zeggen.

Individuele les:

Voor beginners en gevorderden. Een volledig lesjaar alle aandacht van de docent. Deze lessen zijn wekelijks een half uur. 20 minuten lestijd is ook mogelijk. Het tarief is dan gelijk aan "Duoles”. Een jaarcursus bestaat uit 38 lesweken.

Duoles:

Voor beginners en gevorderden. Wekelijks 40 minuten. Een groep bestaat uit twee leerlingen van ongeveer hetzelfde niveau en leeftijd. Leren van elkaar door naar elkaar te luisteren en samen te spelen. Deze lesvorm heeft de voordelen van zowel individuele- als groepsles. Wanneer er geen geschikte duogenoot beschikbaar is, wordt de lestijd teruggebracht naar 20 minuten individueel. Ook deze jaarcursus bestaat uit 38 lesweken.

Groepsles 2, 3 of 4 personen:

Wekelijks 30, 45 of 60 minuten. Dit is de prijsbewuste keuze. Leerlingen worden zoveel mogelijk in groepsverband geplaatst. De groepjes blijven echter klein genoeg om de kwaliteit van de lessen te waarborgen. Ook bij deze cursus zijn er weer 38 lesweken in een jaar.

Lesprijzen
Stel een vraagInschrijven