Muziekonderwijs Midden Nederland

Muziekschool in Amersfoort
Vathorst en Nieuwland

Over Muziekonderwijs Midden Nederland

Sinds 2002 is Muziekonderwijs Midden Nederland de particuliere muziekschool voor Amersfoort en omstreken.
Met zowel 'eigen' leerlingen als leerlingen via derden, waaronder basisscholen, bieden wij hoogwaardige muzieklessen aan ruim 1500 leerlingen uit de regio.
Sinds de oprichting van Muziekonderwijs Midden Nederland hebben wij bewezen dat kwalitatief goed muziekonderwijs zonder gemeentelijke subsidie prima mogelijk is. Onze lesprijzen zijn daarbij ronduit concurrerend gebleven.

Een heldere visie:

Leren doe je het best in een ontspannen omgeving bij een docent(e) die je motiveert en inspireert.
Bij Muziekonderwijs Midden Nederland werken uitsluitend docenten die, behalve bezielde onderwijzers, ook uitstekende musici zijn die vaak op het podium staan. Dit enthousiasme vanuit de praktijk geven we graag door aan de leerlingen. Hierbij is een conservatorium of gelijkwaardige opleiding slechts een eerste indicatie.

Hoewel de lessen op een ontspannen wijze worden gegeven, betekent dit niet dat deze geheel vrijblijvend zijn.
Van leerlingen verwachten we de inzet om ook thuis regelmatig te oefenen. Onze ervaring is dat het enthousiasme van de leerling steeds groter wordt naarmate de lesstof beter wordt beheerst.

Muziek maken is het leukst wanneer je dit samen doet. Leerlingen kunnen bij ons spelen in diverse ensembles, bands en orkesten.

Bij veel muziekscholen is het half uur privéles per week wegbezuinigd. Muziekonderwijs Midden Nederland blijft dit echter aanbieden, omdat wij ervan overtuigd zijn dat dit voor de meeste gemotiveerde leerlingen de ideale lesvorm is.

Standaard: muziekles op maat, omdat niemand hetzelfde is.

Geen mens is gelijk. Iedereen leert het best op zijn of haar eigen manier, in zijn of haar eigen tempo.
Onze docenten houden rekening met jouw wensen en bieden het lesmateriaal aan op een voor jou toegesneden wijze.

Passie voor muziek, passie voor onderwijs

Dat muziekdocenten een passie voor muziek hebben is waarschijnlijk geen verrassing. De docenten bij Muziekonderwijs Midden Nederland zijn echter ook gepassioneerde onderwijzers. Voor ons is lesgeven meer dan alleen maar werk. Het doorgeven van kennis en de liefde voor muziek beschouwen wij als een groot goed.
Daarom blijven wij ook zoeken naar de beste lesmethodes. Vernieuwingen voeren wij alleen door als dit ook verbeteringen zijn. Uiteraard beschikken onze docenten over de vakkennis en het didactisch inzicht om elke leerling dat te kunnen geven wat hij/ zij nodig heeft.

Onze docenten
Stel een vraagInschrijven