Zangles in Amersfoort Vathorst

Op zoek naar zangles in Amersfoort? Wil jij (naast die geweldige solo concerten onder de douche) meer doen met jouw stem en je liefde voor muziek?

Als jij jouw favoriete songs of opera’s wil leren zingen, dan kunnen onze zangdocentes je zonder enige twijfel helpen. Of je nu een beginner bent of al enige tijd zingt en naar het volgende niveau wil; bij Muziekonderwijs Midden Nederland zit je goed! Iedereen kan beter (leren) zingen zolang je het geduld hebt om het te leren. Om direct uit te zoeken of je een klik hebt met onze zangdocente, kun je hier meteen een proefles boeken

Moderne zang- en coaching methodes

Tijdens jouw zangles in Amersfoort gebruikt onze zangdocente moderne methodes. Deze methodes helpen jou om beter te leren zingen. Zo wordt er veel aandacht besteed aan je eigen lichaam. Dat is per slot van rekening het ‘instrument’ waarmee je het geluid produceert. Er is ook altijd ruimte voor vragen, verdieping en natuurlijk evaluatie en reflectie. Van jezelf leren en de verbeterpunten aanpakken is namelijk een van de meest waardevolle handvaten om te leren zingen.
Met onze praktische zanglesstof en tips, gecombineerd met de nummers die jij zelf leuk vindt en aandraagt, kun je bij Muziekonderwijs Midden Nederland leren zingen als geen ander.

De voordelen van onze zanglessen in Amersfoort Vathorst

Zangles bij ons in Amersfoort is zeer geschikt voor elk niveau zanger. Of je nu net begint of al jaren op het podium staat. Waarom dat zo is? Dat lees je hieronder!

  • Leer zingen aan de hand van jouw favoriete liedjes;Je leert bij ons de juiste techniek- en ademoefeningen;We helpen je met toonladders, improvisatie en techniek;Je leert (en oefent) om beter op een podium te staan en te presteren;We helpen je zelfs met songwriting!

Bij Muziekschool Amersfoort doe je geen eindeloze stem- of ademoefeningen. Deze zijn uiteraard belangrijk, maar niet de reden waarom je op zangles wil gaan. We besteden veel tijd aan echt zingen. De techniek is een belangrijk fundament, maar we zorgen er ook voor dat je aan de slag gaat met jouw favoriete muziek. Hierdoor kun je deze binnen een mum van tijd zelf (beter) zingen!

Door middel van onder andere improvisatie, stemtechnieken (EVTS,  CVT, klassieke techniek), timing, microfoontechniek, podiumpresentatie en zelfs songwriting haal je het beste uit jezelf om een echte vocalist te worden.

Zangles bij Muziekschool Amersfoort is dus helemaal gemaakt voor jou. Ben je al nieuwsgierig geworden? Kom dan langs voor een gratis proefles!

Wil jij zangles in Amersfoort?

Geef je dan snel op voor zangles op één van onze locaties.

Zangles in Amersfoort Centrum -> Snouckaertlaan 64-66

Zangles in Vathorst -> Blokzijlpark 79A

Zangles in Nieuwland -> Basischool De Border

Zangles in Amersfoort Vathorst -> Caraiben 6 

Zanglessen in Vathorst -> Zwartsluiskade 2

Zangles in Nieuwland -> Jutterpeergaarde 2 

Zangles in Amersfoort Vathorst